Wie is Peter

HOEDEMAKERS

 Personeelsadvies voor het MKB

Wie is Peter Hoedemakers


Als veelzijdig professional met een sterke HR-kern bied ik mijn ruime werk- en levenservaring aan als zelfstandig personeelsadviseur.


Na het behalen van mijn bachelor in HR heeft het werken in het vakgebied HR altijd de rode draad gevormd van mijn werkend leven in loondienst. Nu zet ik deze ervaringen in als zelfstandige.


In het begin van mijn loopbaan heb ik succesvol HR-afdelingen opgericht. Later heb ik diverse keren HR-afdelingen geleid, geïntegreerd en succesvol laten werken in organisaties. Dat werd uiteindelijk leiding geven aan een multidisciplinaire afdeling met verschillende vakgebieden zoals Arbo, Juridische Zaken, Security en de rode draad in mijn professionele leven het vakgebied HR.


Ik heb organisaties mogen bouwen, ombouwen en diverse keren ook moeten sluiten. Ik heb altijd gehandeld vanuit een pragmatische inslag en toepasbaarheid. Of je nou beleid maakt dat aanhaakt bij de organisatiestrategie of je voert onderhandelingen over een arbeidsvoorwaardenpakket.


Het moet functioneren, toepasbaar zijn en toegevoegde waarde bieden voor de organisatie en passen bij de cultuur van de organisatie. Organisaties en mensen moeten het begrijpen en er mee kunnen werken dat is altijd wat ik voor ogen houd.


De hands-on mentaliteit en hard werken die passen bij mij. Ik ben resultaatgericht, transparant en creatief en wat je ziet dat krijg je.


Met al mijn werkervaring heb ik een goede basis om heel verschillende bedrijven in het MKB te adviseren wat betreft hun personeelsvraagstukken. Iedere opdracht groot of klein biedt weer een kans om mijn ervaring en expertise in te zetten en de ondernemer beter te leren kennen.


Het speelveld en de dynamiek geven mij veel voldoening en plezier.


Naast mijn werkzame leven ben ik van mening dat je ook privé je balans dient te vinden. In mijn vrije tijd sport ik drie keer per week in de fitnessstudio, mag ik graag koken voor familie en vrienden en ga ik er geregeld op uit met mijn partner Bianca.Mijn CV is hier te downloaden.

HOEDEMAKERS 
Personeelsadvies voor het MKB

Limbrichterstraat 17-A

6131 EA, Sittard

Copyright 2019 © All Rights Reserved